0
0
kr 0,00

Flere visninger

NBODY Green Juice

Bli den første som omtaler dette produktet

kr 550,00

Tilgjengelighet: På lager

NBODY Green Juice

Beskrivelse

Detaljer

NETTO VEKT. 52g
 
SACHETS 20pcs
 
SERVINGSTØRRELSE 1 Posen (2,60 g)
 
NBODY Green Juice er en pulverisert blanding blandet med kraftige naturlige ingredienser som Wheatgrass, Barley, Chlorella, Spirulina og Malunggay. Enzymer og aminosyrer i Wheatgrass, Chlorella og Spirulina bidrar til å styrke cellene våre, bidra til å avgifte blodbanen og bidra til å motvirke virkningen av miljøgifter. Høyfiberinnholdet i Barley bidrar til å forbedre fordøyelsen, mens fytokjemikaliene funnet i Malunggay bidrar til å øke immunforsvaret, bidrar til å senke blodsukkernivået og bidra til å gjenopprette hudforholdene. Denne sunne drikken er en utmerket måte å få greener på i kostholdet ditt.
 
INGREDIENSER
Wheatgrass, byg, Chlorella, Spirulina, Malunggay
 
BRUKSANVISNING
Bland 1 pose med NBODY Green Juice i 6 gram vann og drik som forfriskende drikke. En utmerket måte å få greener i kostholdet ditt.
 
OPPBEVARING
Oppbevares ved romtemperatur ikke over 30 ° C.
 
SUPPLEMENT FAKTA
Hver pose inneholder en kraftig kombinasjon av sunne greener: Wheatgrass forlater pulver (Triticum aestivum), Barley forlater pulver (Hordeum vulgare), Chlorella Extract (Chlorella pyrenoidosa), Spirulina Extract (Arthrospira platensis) og Malunggay Leaves Extract (Moringa oleifera).
 
ANSVARSFRASKRIVELSE
NBODY Green Juice er ikke ment å diagnostisere, foreskrive eller erstatte råd fra helsepersonell.

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Only registered users can write reviews. Please, log in or register